Heb je vragen of wil je meer informatie?
Wij adviseren en informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden van jouw project.

0485 - 211309

WordPress updaten

 

WordPress updaten

Je hebt een mooie WordPress website (laten) maken en er komen intussen geregeld bezoekers op je website. Tot nu toe helemaal goed en zelfs de bedoeling.

 

Maar heb je ook aan het up-to-date houden van je WordPress website en/of webshop gedacht? Wanneer je webpagina bezoekers aantrekt zal dit ook leiden tot meer bezoeken van diverse minder plezierige bezoekers (denk hierbij aan spam of hackers). De redden van de bezoeken op je WordPress website van deze partijen is nooit geheel duidelijk, wellicht dat zij op zoek zijn naar gevoelige informatieve of omdat zij hiermee reclame via jouw website willen verspreiden (spam). Voor jouw als website eigenaar of beheerder is dit hoogst irritant. Er is een oplossing!

 

Het begint altijd met het er voor zorgen dat je website voorzien is van de laatste WordPress versie en dat de gebruikte plug-ins ook geüpdatet zijn naar de laatste versies. Het bijwerken naar de nieuwste versie van WordPress is van belang om de veiligheid van de website en haar bezoekers te waarborgen. Continu wordt er gewerkt aan een beter en veiliger WordPress systeem en dit resulteert in periodieke updates van WordPress. Vandaar dat het belangrijk is om up-to-date te zijn en blijven!

 

Heb je zelf de kennis niet in huis om WordPress updaten, ben je bang dat je meer kapot maakt dan dat je verbeterd? Of WordPress updaten lukt niet? Dan helpen wij je graag met het updaten van WordPress en de bijbehorende plug-ins.

 

Periodiek updaten:
Voor een jaarlijks abonnement van €119,- voeren wij 3 keer per jaar veiligheidsupdates voor het WordPress systeem uit inclusief het updaten van de geïnstalleerde plug-ins. Hiermee is je WordPress website altijd up-to-date!

 

Eenmalige update:
Voor het uitvoeren van een eenmalige update hanteren wij een scherp tarief vanaf € 69,-. Dit is afhankelijk van de laatst geïnstalleerde update / versie. Is dit ouder dan een jaar, dan zal er van te voren een aparte prijs worden overlegt.

 

Heb je interesse om voortaan de updates door ons te laten regelen? Of wil je een eenmalige update? Neem dan contact met ons op om dit direct te regelen.