Heb je vragen of wil je meer informatie?
Wij adviseren en informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden van jouw project.

0485 - 211309

Optimalisatie

Haal het beste uit je website of webshop met zoekmachine optimalisatie!

Wat kan zoekmachine optimalisatie voor jou veranderen? Meer bezoekers, hogere conversies, beter ROI (return on investment) en zo veel meer!

De optimalisatie van een website of webshop verdelen wij gemakshalve in een tweetal onderdelen: onpage en offpage. Deze onderdelen zijn zelf ook weer verder op te delen in onder andere: het technisch aspect, webteksten en de gebruikerservaring (usability).

 

Onder onpage optimalisatie vallen alle werkzaamheden die op de eigenlijke website of webshop gedaan worden voor de verbetering van de bezoekers ervaring. Bijvoorbeeld de technische inhoud van de bestanden verbeteren, op juiste wijze gebruik maken van (product)- pagina omschrijvingen / teksten en zeker ook kritisch de pagina usability aanpakken. Door dit toe te passen zal de basis van optimalisatie worden bereikt.

 

Een volgende, aanvullende, stap in de website of webshop optimalisatie is de offpage optimalisatie. Een van de mogelijke toepassingen is het verbeteren van het linkprofiel naar je website of webshop, zodat deze een hoger aanzien zal genieten in de zoekmachines. Maar ook een juiste profilering bij de diverse informatie-websites (Google, Reviewsites etc. etc.) behoren tot de mogelijkheden.

 

Wij zorgen voor zoekmachine optimalisatie voor jouw website of webshop, zodat deze optimaal gevonden kunt worden. Wanneer jij je website of webshop reeds bij ons hebt laten ontwikkelen ben je, doorgaans, al verzekerd van deze zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie waarmee het beste uit je website of webshop gehaald wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wij adviseren en informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden van jouw project.

Email ons

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons en wij helpen je graag.

0485 - 211309

Zijn onze internetdiensten ook interessant voor een vriend of kennis? Laat het hen weten!