Heb je vragen of wil je meer informatie?
Wij adviseren en informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden van jouw project.

0485 - 211309

Marketing

Product promotie, merkbeleving, reputatie verbetering of verhogen van verkopen!

Online marketing of e-marketing is in essentie een samenvoeging van onder andere: zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization – SEO) en zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising – SEA). Vaak wordt dit ook aangemerkt als: zoekmachine marketing (Search Engine Marketing – SEM).

Met online marketing brengen wij het creatieve en technische samen. Denk hierbij aan het design, adverteren en verkoop. Met als achterliggende redenen: product promotie, merkbeleving, reputatie verbetering of het verhogen van de verkopen.

 

Om de beschikbare online marketing kanalen zo effectief mogelijk te kunnen inzetten adviseren wij altijd eerst om de betreffende website of webshop zoekmachine vriendelijk te maken. Het doel hiervan is om met minder marketing inspanningen hetzelfde resultaat te behalen, juist omdat deze basis in orde zal zijn!

 

Aanvullend zal er een strategie bepaalt worden om de kanalen optimaal te benutten, zodat de online marketing zijn vruchten zal gaan afwerpen. Enkele voorbeelden hierin kunnen zijn het inzetten van offpage zoekmachine optimalisatie, online adverteren of de inzet van social media.

 

Door de laatste ontwikkelingen direct toe te passen en gebruik te maken van de laatste technieken helpen en adviseren wij jou graag bij de online marketing!

Product promotie, merkbeleving, reputatie verbetering of verhogen van verkoop…

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wij adviseren en informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden van jouw project.

Email ons

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons en wij helpen je graag.

0485 - 211309

Zijn onze internetdiensten ook interessant voor een vriend of kennis? Laat het hen weten!