Heb je vragen of wil je meer informatie?
Wij adviseren en informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden van jouw project.

0485 - 211309

Joomla website

Je wilt een Joomla website laten maken?

Onze specialistische Joomla website kennis kan u daarbij helpen! Wij hebben door de jaren heen ruime ervaring in de ontwikkeling van Joomla websites opgedaan en blijven hierin doorgroeien.

Joomla is een content management systeem, kortweg CMS, dat mogelijkheden biedt om websites te ontwikkelen. In feite is het software wat alle inhoud van de website bijhoudt en bewaart. Denk hierbij aan teksten, foto’s, video’s, maar eigenlijk alles wat je je kunt bedenken wat er op internet getoond kan worden.

 

Door de vele mogelijkheden, de eenvoud in gebruik en de uitbreidingsmogelijkheden maakt Joomla tot een veel gebruikt CMS systeem. Bovendien heb je geen technische kennis nodig om jouw Joomla website te beheren of bewerken. Wat natuurlijk nog een groot voordeel van het Joomla CMS systeem is! Dit in tegenstelling tot de reguliere website ontwikkeling.

 

Enkele veel voorkomende mogelijkheden hierin zijn:

 

  • Zakelijke websites of portals
  • Intranets en extranets
  • Voor tijdschriften of nieuwssites
  • MKB business websites
  • Non-profit en community websites
  • Persoonlijke of familiewebsites
  • en nog veel meer

 

Een andere veel gebruikte toepassing is een webshop voor Joomla. De mogelijkheden hierin zijn op de pagina Joomla webshop te lezen.

 

Zoals je leest zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor de wensen met een Joomla website. Het is eenvoudig in gebruik en je hebt geen technische kennis voor het beheer of bewerken van de inhoud nodig. Wil je het beheer van jouw website toch liever uitbesteden? Bekijk dan eens op de pagina over website onderhoud.

 

Ben je dus op zoek naar een bedrijf wat voor jou de ontwikkeling van een Joomla website kan uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zullen je wensen in kaart brengen en een passende offerte aanbieden.

Een Joomla website kan diverse uiteenlopende doeleinden hebben. Van kleine naar grote websites, eenvoudig qua opzet of heel complex.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wij adviseren en informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden van jouw project.

Email ons

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons en wij helpen je graag.

0485 - 211309

Zijn onze internetdiensten ook interessant voor een vriend of kennis? Laat het hen weten!