Heb je vragen of wil je meer informatie?
Wij adviseren en informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden van jouw project.

0485 - 211309

E-commerce

Resultaat gerichte webshops met geoptimaliseerde functionaliteiten!

Wij ontwikkelen e-commerce webshops met als basis vooraanstaande webshop systemen zoals bijvoorbeeld Magento of WordPress.

Naast het design van de webshop voorzien wij ook de kennis voor een hogere conversie van de bezoeker en goede posities in de zoekmachine Google. Jouw voordeel hierin is dat wij al vanaf de begin fase van deze e-commerce ontwikkeling trachten het aantal bezoekers wat in de webshop een bestelling plaats zo hoog mogelijk maken.

 

Onze eerste stap om dit te realiseren is de webshop voorzien van een gedegen technische e-commerce basis en van zoekmachine optimalisatie. Hoewel de diverse e-commerce systemen een goede start zijn om als basis te gebruiken voor jouw webshop zijn wij van mening dat hierin bepaalde aspecten specifieker gemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan personaliseren, toevoegen van (maatwerk) functionaliteiten en uitbreiding van de optimalisatie.

 

Ook in het traject hierna, van monitoren van gebeurtenissen of het doorvoeren van aanpassingen aan de e-commerce webshop kunnen wij wanneer wij voor jou uit handen nemen. Hiermee ben jij verzekert van een e-commerce webshop met resultaat!

 

Is er behoefte aan een koppeling met externe programma’s en/of software voor jouw e-commerce webshop? Ook hierin kunnen wij jou voorzien. Of het nu gaat om de implementatie hiervan of een maatwerk koppeling. Doordat wij gebruik maken van gerenomeerde e-commerce systemen zijn er tal van oplossingen toe te passen, vaak met enkele aanpassingen al toegespitst op jouw bedrijfssituatie wat voor een enorme kostenbesparing zorgt.

E-commerce webshops met resultaat gerichte designs en geoptimaliseerde (maatwerk) functionaliteiten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wij adviseren en informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden van jouw project.

Email ons

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons en wij helpen je graag.

0485 - 211309

Zijn onze internetdiensten ook interessant voor een vriend of kennis? Laat het hen weten!